No Limit Grass Drags ajajakutsu

 

Kiihdytysajotapahtuma sänkipellolla Keminmaassa Lauantaina 1. Lokakuuta!

Kiihdytettävä matka on 500ft eli 152.4 metriä, ajanotto: Reaktio /60ft /aika+loppunopeus.

 

Turvallisuus: Ajovarusteena kypärä ja tarvittavat kunnolliset suojat. Liikennevakuutus on osallistumisen ehto. Tarkistathan jarrut, ja että kaikki on kunnolla kiinni! Osallistujan ikäraja 15v ja alle 18v:lla oltava huoltaja mukana.

 

Tapahtumassa toiminta: 

 

 1. Ajajat paikalle alkaen kello 10.
   
 2. Nouda ajajanumero ajanottopisteestä, ajokkisi tarkistetaan silmämääräisesti turvallisuus huomioden.
   
 3. Varikkoalueella valitkaa sopivaksi katsomanne paikka. Käytä huoltoalustaa ja jätä lähtiessä paikkasi puhtaaksi roskista kiitos.
  ->Varikolla käydään ainoastaan jos tarvii rassata/tankata, muuten kelkat säilytetään Line-up alueella luokille kyltein merkatuilla paikoilla niin, että siitä on helppo luokittain lähteä kun oma aika tulee. (Huolehdi itsesi viivalle kun vuorosi on, jos ajo jää väliin kuljettaja voi katsoa peiliin)
   
 4. Huolehdi huoltoalueen siisteydestä, ota sammutin ja/tai sammutuspeite mukaan. Tankkaus varikolla omalla vastuulla. Mahdolliset jäähdytysvedet/lumet itse mukaan.
   
 5. Aluksi ajetaan Harjoitukset/Lajittelu, vähintään kaksi vetoa / aikataulun puitteissa useampikin. Koittakaa ajaa saman parin kanssa lajitteluvetoja, vuoroin eri puolen rataa. Ajettujen aikojen perusteella muodostetaan pudotuskaavio, ja Eliminaattori-ajo ajetaan parilähtönä niin että aina hitaampi putoaa ja voittaja pääsee jatkoon.

  Tapahtuman aikana kaikki tulokset näette osoitteesta drag.nolimit.fi - pudotuskaavion aikana näette ieltä myöskin kokoajan päivittyvän ajojärjestyksen, eli milloin teidän tulee olla viivalla, jakakaa siis kyseistä osoitetta myöskin huoltomiehille, ja sanokaa että eliminaattorin aikana klikkaavat "Ajojärjestys"-nappulaa.👈

Aikataulu:

11:45 Kuljettajakokous ennen ajojen alkua

12.00 Ajot alkaa harjoituksilla/lajittelulla, vähintään kaksi vetoa/kuski, mahdollisesti useampi.

14:45 Kuljettajakokous ennen pudotuskaaviota

14:00 Pudotuskaavio-ajot alkaa

15:00 Finaali => Palkintojenjako


UKK:

 • DB-rajat ja viritykset: Vapaat kädet, katso kaluston mukaan rehellisesti oikea luokka.
 • Luokkajako: STD =>600 vakiokelkat kuutiotilavuudelta 600 ja alle. Luokkaan STD 600=> vakiokelkat yli 600cc. Vesikelkat ja viritetyt Open Modified-lukkaan, Turbot ja/tai ilokaasut Openiin. Kaikki pyörillä varustetut ATV-luokkaan. Ihmekeksinnöt Openiin.
 • Liikennevakuutus ajoneuvossa on osallistumisen edellytys, poikkeuksetta.


Lisäkysymykset: Whatsapp-ryhmässä, johon lisäämme teidät ilmoittautuneet.